Autoškola Bili Brig Nº1

O autoškoli Bili Brig Nº1

Autoškola u Zadru “Bili Brig Nº1” je autoškola sa stručnim kadrom bogatog iskustva. Upravo kroz iskustvo prijašnjih godina, vidjeli smo što bi bilo najbolja za polaznike naše autoškole. Smještena je u gradu Zadru, na adresi Put Pudarice 26, Zadar. Osposobljavamo kandidate za vozače A, A2 i B kategorije.

Uvjereni smo da je cilj svakog kandidata biti zadovoljan, sretan i uvažavan. Vođeni takvim razmišljanjem dolazimo na ideju o svojoj autoškoli u kojoj ćemo moći zajednički razvijati te primjenjivati nove ideje, a sve u interesu kandidata.
Predavanja iz nastavnog predmeta “Prometni propisi i sigurnosna pravila” (PPSP) održavaju se u učionici autoškole opremljenoj sa svim potrebnim nastavnim sredstvima i pomagalima.


Organizacija nastave i njeno izvođenje prilagođeno je mogućnostima svakog polaznika, kako bi vaša obuka bila što učinkovitija i kvalitetnija.
U neposrednoj blizini Autoškole nalazi se i prometno vježbalište Višnjik u Zadru. Cilj prometnog vježbališta je omogućiti kandidatu samostalno upravljanje vozilom bez opasnosti po sebe i druge te pripremiti kandidata za prve dvije radnje koje su dio završnog ispita.

arrow_upward