Autoškola Nin

O autoškoli Nin

Autoškola “Nin” je autoškola sa stručnim kadrom bogatog iskustva. Upravo kroz iskustvo prijašnjih godina, vidjeli smo što bi bilo najbolja za polaznike naše autoškole. Smještena je u gradu Ninu, u prostorijama osnovne škole „Nin“. Osposobljavamo kandidate za vozače B kategorije.

Uvjereni smo da je cilj svakog kandidata biti zadovoljan, sretan i uvažavan. Vođeni takvim razmišljanjem dolazimo na ideju o svojoj autoškoli u kojoj ćemo moći zajednički razvijati te primjenjivati nove ideje, a sve u interesu kandidata.
Predavanja iz nastavnog predmeta “Prometni propisi i sigurnosna pravila” (PPSP) održavaju se u učionici autoškole opremljenoj sa svim potrebnim nastavnim sredstvima i pomagalima.


Organizacija nastave i njeno izvođenje prilagođeno je mogućnostima svakog polaznika, kako bi vaša obuka bila što učinkovitija i kvalitetnija.
U neposrednoj blizini Autoškole nalazi se i prometno vježbalište veličine 510 m2 na adresi TN Zaton i Višnjik u Zadru. Cilj prometnog vježbališta je omogućiti kandidatu samostalno upravljanje vozilom bez opasnosti po sebe i druge te pripremiti kandidata za prve dvije radnje koje su dio završnog ispita.

arrow_upward